Τοποθεσία

Η Nepheli Thessaloniki βρίσκεται 20 μέτρα από την καρδιά του Πανοράματος, της πιο αριστοκρατικής περιοχής της Θεσσαλονίκης. Σε υψόμετρο 250 μέτρων και μόλις 12 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης και το αεροδρόμιο, το Πανόραμα απλώνεται μέσα στο δάσος συνδυάζοντας τη φυσική ομορφιά του τοπίου με τον καθαρό αέρα και ίσως την εντυπωσιακότερη θέα της Θεσσαλονίκης και του Θερμαϊκού κόλπου.

Το Πανόραμα είναι απολύτως ανεξαρτοποιημένο από τη Θεσσαλονίκη όσον αφορά στην οργάνωση και τις υπηρεσίες που μπορείτε να βρείτε. Σε πολύ μικρή απόσταση από τη συγκεντρωμένη αγορά του μπορείτε να βρείτε σειρά εμπορικών καταστημάτων, δύο μικρά εμπορικά κέντρα, μπαρ και καφετέριες, τον θερινό κινηματογράφο, την δημοτική πισίνα, τον ιππικό όμιλο αλλά και οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις με ποδοσφαιρικά γήπεδα και ένα κλειστό αθλητικό κέντρο.

Τα ζαχαροπλαστεία του Πανοράματος είναι ονομαστά για τα γλυκά τους με τα τρίγωνα Πανοράματος, τα αρμενοβίλ και τα προφιτερόλ να έχουν αποκτήσει ξεχωριστή φήμη, ενώ και τα εστιατόρια δεν πάνε πίσω προσφέροντας εκλεκτικές επιλογές και γεύσεις είτε Μεσογειακής είτε Κινέζικης κουζίνας.

Πώς θα έρθετε

Χάρτης διαδρομής: e-map.co/NEPHELI

GPS coordinates: 40.591664, 23.032745

Από Αεροδρόμιο
Από Λιμάνι
Από Σιδηροδρομικό Σταθμό
Από την Αθηνών - Θεσσαλονίκης
Από Εγνατία οδό
Από Εγνατία οδό - Αγ. Βασίλειο

 

Book Online
Secure, certified channel
Check-in:
Nights:
Cancel your reservation

Best price guarantee!

Αποστάσεις

Βασικές αποστάσεις

Εμπορικά κέντρα

Οικογενειακή ψυχαγωγία

Νυχτερινή διασκέδαση

Θέατρα

Μουσεία

Αθλητικές εγκαταστάσεις - Στάδια

Νοσοκομεία - Κλινικές