Ελληνικό Πρωινό

Η Nepheli Hotel Thessaloniki συμμετέχει στο πρόγραμμα Ελληνικό Πρωινό του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.), το οποίο είναι μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία που συνδέει και αξιοποιεί τον πολιτισμικό & γαστρονομικό πλούτο της χώρας μας.

Το Ελληνικό Πρωινό έχει σχεδιαστεί και υλοποιείται μεθοδικά με βασικό σκοπό τον εμπλουτισμό του Πρωινού, με αγνά και μοναδικά προϊόντα της Ελληνικής γης, καθώς και παραδοσιακά τοπικά εδέσματα της κάθε περιοχής της Ελλάδας.

Στόχος του προγράμματος είναι να δοθεί η δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν τον άφθονο γαστρονομικό πλούτο της χώρας μας και να γευτούν στο πρωινό τους, τα αναρίθμητα ελληνικά προϊόντα και εδέσματα που βρίσκονται στην καρδιά της Μεσογειακής Διατροφής η οποία δεν είναι απλώς μια μοντέρνα διατροφική τάση, αλλά αποτελεί σύμφωνα με την UNESCO "άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας".

Η βάση του ελληνικού πρωινού είναι τα κύρια προϊόντα της Μεσογειακής διατροφής όπως ο άρτος, τα παξιμάδια, το ελαιόλαδο, οι ελιές, το γιαούρτι, το μέλι, τα τυροκομικά, τα αλλαντικά, τα φρέσκα λαχανικά, τα όσπρια, οι πίτες, τα γλυκά και τα φρέσκα φρούτα. Το ξενοδοχείο μας έχει επιλέξει προσεκτικά και προσφέρει μια σειρά εδεσμάτων σύμφωνα με τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

Προσφέρονται επίσης όλων των ειδών οι καφέδες (IPANEMA) και φυσικός χυμός πορτοκάλι, χωρίς οποιαδήποτε επιπλέον χρέωση!

Το πρωινό μας σερβίρεται στο χώρο του Loft Bar-Restaurant, ώστε οι επισκέπτες μας να ξεκινούν τη μέρα τους συνδυάζοντας την εντυπωσιακή θέα ολόκληρης της Θεσσαλονίκης, του Θερμαϊκού κόλπου και του καταπράσινου δάσους του Σέιχ Σου, σε ένα ζεστό & φιλόξενο, σπιτικό περιβάλλον.

Φωτογραφίες Ελληνικού Πρωινού

Book Online
Secure, certified channel
Check-in:
Nights:
Cancel your reservation

Best price guarantee!